kesunyian

    Hello , Hey peeps .How about u today ? Okay or not ? Owh kayy , Aku pun telah kembali nak mengupdate blog aku nih kan . hehehe :D . Btw korang nmpak tajuk diatas ? Haa , harini aku nak story berdasarkan tajuk diatas la . Tajuk aku nih about kesunyian . KESUNYIAN? Eeee , tak boleh blah pnya tajok . Haha whatever lah . asalkan aku bahagia :'POnce upon a time , ada budak suka merepek . Haha kay , aku straight to the point lahh . Ishh , tak sabar-2 lah korang nehh . Cepuk kang . Hurhurh :3 Okayy, hari 20.12.2011 bersamaan dengan 24 muharam . Abg kepada NUR DHAMIRAH ATIQAH telah kembali ke tempat dia belajar *seram pulak aku tengok ayat neh . Haha whatever lah Hmm korang tau tak aku sunyi kalau abg aku takdak kat rumah . Tolong lah faham . Dah lah kami 2 beradik jah , kalau ad bnyak takpa lah jugak . Neh dak , 2 org jah . Huhu apa-2 pon alhmdulillah sbb ada adik beradik kandung kan . Hehe :D Ehh , korang nak tau tak abg aku p tempat dia belajaq bru ptg tadi . Tapi aku dah rindu dekat dia . Wehh , nak nangis boleh :'( Sunyi tau dak ? Takdak nak gaduh ngan sapa . Hemmhemm . Kalau dia ad kat umah kan best , boleh aku sepak terajang dia smpai mama marah . Haha itsokay lah , hari jumaat neh dia balik pulak . Lalalala , dia balik every week kot . Biasa lah , tempat dia belaja kat kedah je pon . Rumah dekat perlis . Dekat lah kan ? Tapi aku suka buat teruk , mcm tak jumpa dia dah . Ishh -_- Hmm , tak sabaq nak tunggu dia balik . Nak bgtau result exam aku . Haa btw , result PMR tak lama dah nak tau . Err takot >.< *lari tajuk . Kayy , aku malas nak tulis panjang-2 . Dah kosong idea haa . Haha . Korang nak tengok gambar abang aku ? Haa , tengok bawah ;)







Haa , neh lah abang kita . Ada macam apek jual sayur tak ? Haha :D Nak tengok lagi ?
Ad kat bawah :)







Haaa , taraaa . Hahaha okayy , neh last picture . Baboi :')



SAYANG KAU ABANG :[)


Thanks for reading , Dont forget to follow me yeah :) that thing is immpotant ..

No comments:

Post a Comment

tinggalkan komen anda disini .

 
COPYRIGHT@segala yang tercatat di atas adalah hak milik mira